Lievelingsleven Premium Programma | DIY versie

Het Lievelingsleven Premium Programma | DIY versie is een exclusief programma waarin jij in 6 maanden leert om jouw Lievelingsleven te leven.

Lievelingsleven Premium Programma | DIY versie

Marley

Wat een verrijking van je leven! Je krijgt alle tools aangereikt om jouw lievelingsleven waar te maken. Wat heeft het mij tot nu toe gebracht: heel veel inzichten over mezelf, ontdekken wie ik echt ben, loslaten en vergeven, positieve mindset, leven in het nu, omgaan negatieve gedachten, erkenning bij jezelf zoeken, begrijpen waarom andere mensen doen wat ze doen, zelfverzekerdheid.. Shanna is een enorm fijn mens en als je iets wil doen om je leven mooier te maken is dit absoluut een aanrader! Het gaat je zoveel moois brengen!

Jeske

Voordat ik begon met het Lievelingsleven premium programma had ik veel negatieve gedachten, voelde ik me onrustig en hield ik mezelf klein. Tijdens het programma heb ik geleerd liever voor mezelf te zijn, is mijn mindset enorm verbeterd en heb ik meer innerlijke rust gevonden. Ik heb heel veel gehad aan de andere vrouwen die deel hebben genomen aan het programma en ik ben Shanna super dankbaar voor dit programma! Dankzij haar en de transformatie die ik heb gemaakt ben ik nu zoveel gelukkiger, sterker, wijzer en durf ik stappen uit mijn comfort zone te nemen. Hierdoor heb ik dit jaar de stap gezet om mijn hart te volgen en een bedrijf te starten als professioneel fotograaf. Dit programma is de beste investering geweest die ik ooit heb gedaan!💛

Martruida

Meedoen aan het LLPP is één van de mooiste cadeautjes die ik aan mezelf heb kunnen geven. Het heeft mij al super veel inzichten gegeven over mijn gedrag en overtuigingen, maar ook super fijne handvaten waarmee ik aan de slag kan om mijn lievelingsleven te gaan leven. Ik raad het LLPP dan ook echt iedereen aan, hier ga je sowieso heel veel uithalen.

Eline

Het Lievelingsleven premiumprogramma is voor mij een hele prettige en toegankelijke manier om structureel met mijn persoonlijke ontwikkeling bezig te zijn. Het geeft me houvast om kleine en grote stappen te zetten op basis van mijn intuïtie. Door de diverse oefeningen vanuit bijvoorbeeld de (neuro)psychologie, familiesystemen en spiritualiteit, ga je vanuit verschillende brillen naar jezelf kijken. Dat geeft steeds weer nieuwe inzichten, waardoor je weer een stapje dichter bij jezelf komt en het leven meer accepteert zoals het is.