HO WACHT! Ik wil je echt nog wat vertellen want....Deze mindsetshift CHANGED MY LIFE!

Ik ben zojuist gaan zitten in de kring. Het is de eerste dag van de training die gaat over mijn persoonlijke groei. Over het algemeen voel ik me best zelfverzekerd, denk ik? Maar nu ik hier zit en de trainers het hebben over 'je gaat je zo voorstellen' voel ik mijn buik zich vullen met zenuwen.

Ik krijg zweethandjes en het lijkt wel alsof ik niet meer kan bedenken wat ik moet zeggen om mezelf voor te stellen. Jezelf gewoon even voorstellen Shanna, come onnn??!!

Het enige wat ik in mijn gedachten hoor klinken is 'Ik ben dom' en die gedachten doet me bevriezen, zorgt ervoor dat ik vuur rood word op het moment dat ik ga praten en doet me twijfelen aan alles wat ik zojuist heb gezegd. 'Shit, ben ik wel oke over gekomen?'

Drie dagen later, aan het later aan het einde van dit eerste lesblok heb ik geleerd dat die gedachten slechts een overtuiging is en dat die overtuiging mij al mijn hele leven in z'n greep houdt.
......
Deze ervaring had ik in 2013 en inmiddels heb ik die overtuiging al lang niet meer. Ook weet ik nu welke overtuigingen mij nog meer in de greep hadden en het belangrijkste:
Ik heb geleerd hoe ik die beperkende overtuigingen los kan laten.

Ik heb al honderden vrouwen geleerd HOE overtuigingen werken en HOE je deze los kunt laten zodat je niet meer beperkt wordt door je eigen gedachten.

Dit is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe het werkt en zodra je dat weet kan je beginnen met loslaten. Ik heb exclusief voor jou de module over 'Overtuigingen' uit mijn Premium Programma beschikbaar gesteld. Dit is één van de meest life changing modules uit het programma en jij kunt deze nu volgen!

Begrijp hoe overtuigingen werken in de mind, leer de overtuigingen die jou (onbewust) in hun greep houden kennen én start met deze los te laten!

Je krijgt direct toegang tot deze module voor slechts €7,- 😵 (normaal €27,-)HO WACHT! Ik wil je echt nog wat vertell...